Leven als een koning (op rust), het kàn!

Dear Albert, leven als een koning (op rust), het kàn!

 

In haar blogpost van 7 november 2013 geeft professional organizer, personal & business coach, budgetcoach en auteur Sara Van Wesenbeeck tips voor een ruimer budget en meer grip op je budget, voor iedereen die – te gelegener tijd – met pensioen gaat – of al met pensioen is.

 

Sara heeft het artikel met slimme tips geschreven na de heisa die ontstond toen bekend raakte dat koning Albert, nu hij op rust is, niet rondkomt met mijn dotatie.

Lees de tips die Sara voor koning Albert geschreven heeft (en uiteraard kan ook de ‘gewone sterveling’ er meer aan de slag) op de blog ‘Sara’s L!fesavers’…

 

 

LEES MEER

 

Lees ook ‘Het slimme budgetboek’, het boek waarmee je elke week minstens 100 euro wint, van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck.

 

Sara schreef eerder ook ‘Het slimme organizing boek’, voor een leven met minder stress en wanorde.

 

De boeken van Sara Van Wesenbeeck zijn uitgegeven bij Lannoo en te koop in Vlaanderen en Nederland. Bestel nu een door Sara gesigneerd exemplaar.

 

 

CONTACT

 

Maak van 2013 je beste jaar ooit! Organiseer jezelf, je gezin, je tijd, je worklife-balans, je budget, je leven en werk.

 

Contacteer Sara Van Wesenbeeck: