Oktober 2013 – Huishoudagenda 2014/Agenda de ménage 2014

Slimme budgettips van Sara in Huishoudagenda/Agenda de ménage 2014 van Het Wit-Gele Kruis

Dit jaar geen nieuw boek van professional organizer en personal & business coach Sara Van Wesenbeeck op de Boekenbeurs (haar derde boek verschijnt in mei 2014). Toch vind je Sara’s slimme budgettips dezer dagen wel bij de boekhandels, de krantenboer en in de grootwarenhuizen in heel België. In de Huishoudagenda/Agenda de ménage 2014 van de thuisverplegingsorganisatie het Wit-Gele Kruis geeft budgetcoach Sara Van Wesenbeeck elke maand tips voor een gezonder budget. In de Huishoudagenda/Agenda de ménage 2014 kun je elke dag je uitgaven en inkomsten noteren. Met de slimme tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck erbovenop krijg je in 2014 zonder twijfel eindelijk grip op je budget!

Lees meer (Huishoudagenda 2014)…

Lees meer (Agenda de ménage 2014)…