Je coach Sara Van Wesenbeeck op TV

LIFE & BUSINESS COACH SARA VAN WESENBEECK, EXPERTE OP TELEVISIE

 

 

https://barkingdogs.bewp-content/uploads/2014/11/Frans-Bauer-en-Sara-Van-Wesenbeeck-te-gast-bij-TV-OOST-5-11-2014-1.jpg

 

Life & business coach, erkend bemiddelaar, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck is een veelgevraagd expert in de media.

 

Je vindt haar tips in alle media in binnen- en buitenland en ook op de televisie deelt ze vaak haar beste tips voor een leven met minder stress, een ruimer budget en meer kwali-tijd.

 

Een overzicht:

 

CAFE CORSARI: TIPS VOOR SPITSUURVROUWEN – 15.9.2014

 

Life en business coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij Café CorsariLife & business coach Sara Van Wesenbeeck over haar nieuwste boek ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’ Met tips en nuttige inzichten voor spitsuurvrouwen én mannen.

 

Kijk mee naar Café Corsari…

 

 

 

 

 

TV-LIMBURG: NOG MEER TIPS VOOR SPITSUURVROUWEN – 20.1.2015

 

https://barkingdogs.bewp-content/uploads/2015/01/Coach-Sara-Van-Wesenbeeck-te-gast-bij-TV-Limburg-met-Cynthia-Reekmans.jpgOp 20 januari 2015 was life- & businesscoach en spreker Sara Van Wesenbeeck te gast bij TV Limburg. In het programma Studio TVL gaf Sara slimme tips voor spitsuurvrouwen (én -mannen).

 

Kijk mee naar de tips van coach Sara op TV-Limburg…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

‘TENDENS INSPIREERT’ – ZO HEB JIJ EEN MINDER DRUKKE ‘OCHTENDSPITS’ – 18.4.2015

 

logoWil je eindelijk af van die stressvolle ochtendspits bij jou thuis? Droom je van een rustige start (en verderzetting) van je dag? Ga dan aan de slag met de slimme tips van life & business coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van ‘Het handboek voor de spitsuurvrouw’.

 

Kijk mee naar de tips van coach Sara in het TV-lifestyleprogramma ‘Tendens Inspireert’…

 

 

(ON)ZIN VAN MULTITASKEN OP ‘TENDENS INSPIREERT’ – 25.2.2015

 

https://barkingdogs.bewp-content/uploads/2015/03/TV-tips-van-life-and-business-coach-Sara-Van-Wesenbeeck.jpgJe kunt Sara’s L!fesavers ook bekijken op ‘Tendens Inspireert’, TV-lifestylemagazine voor de provincies Oost- en West-Vlaanderen. Hier heeft Sara het over zin en – vooral – onzin van ‘multitasken’.

 

Kijk mee naar Sara’s L!fesavers op Tendens… (klik op het driehoekje en spoel door naar 8:20)

 

 

‘VOLT’ (VRT) MET DE ULTIEME BUDGETTIPS VAN COACH SARA – 7.3.2012

 

Sam De Bruyn met coach Sara Van Wesenbeeck - VOLTKijk ook mee naar het VRT tv-programma ‘VOLT’ waarin radio- en tv-presentator Sam De Bruyn door professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck gecoacht wordt. Met de slimme adviezen van Sara heeft Sam op één dag maar liefst 165 euro winst gemaakt!

 

Kijk mee naar de tips van budgetcoach Sara Van Wesenbeeck in VOLT.

 

 

TIPS VOOR SPITSUURVROUWEN OP TV-OOST – 8.11.2014

 

Coach Sara Van Wesenbeeck geeft tips voor spitsuurvrouwen en -mannen aan zanger Frans Bauwer en acteur Frank De Graeve op TV OOST. Kijk mee…

 

https://barkingdogs.bewp-content/uploads/2014/11/Frans-Bauer-en-Sara-Van-Wesenbeeck-te-gast-bij-TV-OOST-5-11-2014-1.jpg

 

https://barkingdogs.bewp-content/uploads/2014/11/Sara-Van-Wesenbeeck-op-TV-OOST-5-11-2014.-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VTM-NIEUWS – MEER IN JE WINKELKAR VOOR MINDER GELD

 

http://www.plusorganizing.be/wp-content/uploads/2012/11/3-nov-2012-Opname-VTM-nieuws-11.jpgIn het VTM-nieuws vertelt (budget)coach en auteur van ‘Het slimme budgetboek’ Sara Van Wesenbeeck hoe je meer in je winkelkar kunt hebben voor minder geld.

 

 

 

 

 

 

 

CAFE CORSARI: VERGROOT JE BUDGET ZONDER MOEITE – 5.3.2013

 

Op 5 maart 2013 was life & business coach, conflictbemiddelaar, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck ook al eens te gast in het VRT tv-programma ‘Café Corsari.

 

Aanleiding was de anti-crisisweek die het Radio 2-programma ‘Inspecteur Decaluwé’ organiseerde en waar Sara een week lang (van 4 t.e.m. 8 maart) haar slimme budgettips met de luisteraars deelde (meer budgettips lees je in ‘Het slimme budgetboek’). Budgetcoach Sara gaf in ‘Café Corsari tips aan Jo Leemans, Brahim en Piet Huysentruyt om je budget zonder moeite te verruimen.

 

Kijk mee naar de TV-uitzending van ‘Café Corsari’… 

 

 

‘VAN KAPITAAL BELANG’ MET SLIMME BUDGETTIPS – April 2013

 

http://www.plusorganizing.be/wp-content/uploads/2013/05/Van-Kapitaal-Belang-met-budgettips-van-Sara-de-crew-april-2013.jpg

 

(Budget)coach Sara Van Wesenbeeck (1ste van links op de foto) was te gast in het tv-programma ‘Van kapitaal belang’, een afstudeerproject van de studenten van de Thomas More Hogeschool in Mechelen. In het tv-programma geeft Sara slimme budgettips aan presentatrice Evi Hansen en vertelt ze over haar boek ‘Het slimme budgetboek’. ‘Van kapitaal belang’ werd uitgezonden op Suppo teevee, web-tv voor studenten.

 

Kijk mee… (het interview met budgetcoach Sara start op 3’35”)

 

 

 

LEES MEER

 

Meer artikels met nuttige tips en interviews met coach Sara Van Wesenbeeck op radio en tv vind je op de ‘in de media’-pagina.

 

Lees ook de slimme boeken van life & business coach, professional organizer en spreker Sara Van Wesenbeeck:

 

 

 

 

De boeken van Sara zijn uitgegeven bij Lannoo en te koop in België en Nederland.

 

 

CONTACT

 

Ben je op zoek naar meer grip op je leven, je tijd, je budget, je werk? Naar een betere worklife-balans of een leven met minder stress en meer (kwali-)tijd?

 

Life & business coach, organizing expert, spreker, auteur, business mentor Sara Van Wesenbeeck realiseert het met plezier en met kennis van zaken samen met jou.

 

Contacteer Sara: