De anti-crisisweek op Radio 2 met Sara

Anti-crisisweek op Radio 2, met de slimme budgettips van Sara.

 

– NIET TE MISSEN –

Op 5 maart 2013 was professional organizer en (budget)coach Sara Van Wesenbeeck

te gast in het VRT tv-programma ‘Café Corsari’.

 

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck en auteur van ‘Het slimme budgetboek was 4 tot en met 8 maart 2013 een van de budgetexperten die nuttige budgettips gaf aan Inspecteur Decaluwé,de consumentenwaakhond van Radio 2.

 

Op maandag 4 maart en op donderdag 7 maart gaf budgetcoach Sara tussen 8.00 en 9.30 uur live antwoorden op vragen van luisteraars op het forum van Radio 2.

 

Dit is een overzicht van de slimme tips van Sara die in de uitzendingen van bij Radio 2 aan bod komen:

 

Maandag 4 maart

Wist je dat je je budget flink kunt vergroten door spullen en papierwerk die in orde zijn? Zo zul je zeker geen spullen dubbel moeten kopen of geen extra uitgaven moeten doen omdat je je garantiebewijzen niet meer kunt terugvinden of geld verliezen omdat je je doktersbriefjes (die na 2 jaar vervallen!) verloren hebt gelegd. Sara vertelt aan Inspecteur Decaluwé hoe je dit kunt vermijden. En ze gaf ook tijdens de uitzending live budgetadvies aan de luisteraars.

Lees meer… (lees hier de budgettips en het advies van Sara aan de luisteraars van Radio 2)

 

Dinsdag 5 maart

Vrije tijd nemen, genieten, geschenken kopen zonder dat het een gat in je budget slaat. Het kan! Met de slimme budgettips van Sara kun je goedkoop genieten, ga je voor heel wat minder geld op vakantie en kun je je geliefden en vrienden voortaan overladen met geschenken zonder dat het je veel geld kost of dat je over komt als een vrek.

Lees meer… (Lees hier de slimme budgettips van Sara)

 

Woensdag 6 maart

Hoe zit het met je verzekeringen en je bankzaken? Of met de kosten van je mobiele telefoon en je elektriciteitsrekening? Ga ook aan de slag met je ‘vaste lasten’ en win heel wat geld: zorg dat je niet dubbel verzekerd bent, check minstens een maal per jaar of je nog steeds de goedkoopste formule hebt voor je verzekeringen of voor je gsm-abonnement…

Lees meer… (lees hier de slimme budgettips van Sara)

 

Donderdag 7 maart

Ga ‘slim shoppen’ met budgetcoach Sara en verdien geld terwijl je het aan het uitgeven bent. Sara gaf tijdens de uitzending ook live budgetadvies aan de luisteraars.

Lees meer… (op de website van Radio 2 lees je de tips en het advies aan de luisteraars van sara).

 

Vrijdag 8 maart

Wil je graag wat extra geld opzij hebben als appel voor de dorst, of om een mooie reis te maken of je droom waar te maken? Of voor onvoorziene omstandigheden of voor een verbouwing aan je huis? Budgetcoach Sara vertelt je in de uitzending hoeveel geld je best opzij zet en hoe je met succes en makkelijk (veel) kunt sparen.

Lees meer…  (lees hier de slimme budgettips van sara)

 

LEES OOK

In ‘Het slimme budgetboek’, het boek waarmee je elke week 100 euro wint, toont professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck hoe je je budget in tijden van crisis een boost kunt geven, en meer geld kunt overhouden voor de leuke dingen van het leven.

 

Haar motto? Door slimmer te organiseren, kun je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten. Het resultaat: dubbele winst. Want als je de 10 kant-en-klare recepten van Sara volgt, zal je budget er een stuk rooskleuriger uitzien. Bovendien boek je ook persoonlijke winst: meer overzicht, minder stress en meer tijd!

 

Bestel nu een door Sara gesigneerd exemplaar van ‘Het slimme budgetboek’ (uitgegeven bij Lannoo).

 

Eerder schreef Sara ook al ‘Het slimme organizing boek’ voor een leven met minder stress en wanorde. Ook dit boek is uitgegeven bij Lannoo en kun je hier bestellen.

 

CONTACT

Ben je op zoek naar een leven met minder stress en wanorde? Naar meer ruimte in je budget? Naar slimme oplossingen voor je tijdgebrek, stapels papier, volle mailbox en teveel aan spullen? Naar meer grip op je leven, je budget en je werk?

 

Professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck biedt een opgeruimd antwoord op al je vragen. Ze coacht je met kennis van zaken naar een leven met minder stress, meer overzicht en evenwicht en vooral meer tijd voor de leuke dingen van het leven.

 

Contacteer Sara: