14 februari 2013 – Radio 2, Inspecteur Decaluwé

Hoe ook het ‘huishoudboekje’ voor meer evenwicht in je relatie kan zorgen…

De kans is klein dat je verliefd geworden bent op je partner omdat jullie dezelfde mening hadden over geldzaken. Uit onderzoek van het Nibud, het Nederlands Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting, blijkt dat meer dan de helft van de stellen wel eens ruzie maakt over geldzaken. Hoe zit dat nu eigenlijk met partners en geld? Naar aanleiding van Valentijn gaven Sara Van Wesenbeeck, professional organizer en budgetcoach, en Mario Pandelaere, professor consumentengedrag aan de UGent, aan ‘Inspecteur Decaluwé’ op Radio 2 tips en tricks voor meer evenwicht in je relatie. En ja, ook het huishoudboekje (dat Radio 2 deze maand promoot) kan een handje helpen…

Luister mee…