Slim met je budget

OP DEZE PAGINA:

De favoriete (én slimme) budgettips

van life & business coach, professional organizer, bespaardeskundige,

spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck!

 

Geef je kinderen een mooie financiele toekomst - tips Sara Van Wesenbeeck

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Deze pagina wordt geregeld aangevuld met slimme budgettips

waarmee jij heel wat geld (en tijd) kunt winnen.

 

GEEF JE BUDGET EEN BOOST IN CRISISTIJD!

 

Wil je je budget verruimen en meer geld overhouden voor de leuke dingen in het leven? Dan zit je goed bij Plus Organizing®! Door je eenvoudigweg slim te organiseren, kun je zonder moeite heel wat extra geld verdienen, zonder daarbij aan luxe of plezier in te boeten.

 

Met de slimme tips en coaching van life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck zal je budget er een stuk rooskleuriger uitzien. Bovendien boek je ook persoonlijke winst: meer overzicht, minder stress en meer tijd! Het kost niets en brengt alleen maar op. Dus waar wacht je nog op?

 

METEEN AAN DE SLAG!

 

In deze reeks artikels geeft life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck je alvast heel wat slimme tips en nuttige informatie om je budget flink te vergroten en ook persoonlijke winst te maken (deze pagina wordt geregeld aangevuld):

 

HET SLIMME BUDGETBOEK - Sara Van Wesenbeeck - cover

 • LEES MEER… – ‘HET SLIMME BUDGETBOEK‘ (Het boek waarmee je 100 euro per week wint!) van life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck. Het boek is uitgegeven bij Lannoo en te koop in België en Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 • LEES MEER…Hou je eindejaarsbudget in balans en maak meteen ook persoonlijke winst: minder stress en meer tijd om met volle teugen van de feestdagen te genieten!

 

 • LEES MEER… – Ook Sinterklaas en (budget)Piet maken dit jaar winst, op alle vlakken, dank zij de slimme budgettips van professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck.

 

 • KIJK MEE… – Bekijk de uitzending van het tv-programma VOLT, waar life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck op 7 maart 2012 als budgetcoach te gast was. In een reportage coachte ze Sam De Bruyn (presentator Studio Brussel) bij het managen van zijn budget. Op het einde van de coachingdag had hij maar liefst 165 verdiend!

 

http://www.plusorganizing.be/wp-content/uploads/2012/11/3-nov-2012-Opname-VTM-nieuws-11.jpg

 • KIJK MEE… – Op 3 november 2012 stond ‘Het slimme budgetboek’ van life & business coach Sara Van Wesenbeeck centraal in een reportage in het VTM-NIEUWS. Sara geeft tips voor slim shoppen.

 

 

 

 

 

 

Life en business coach Sara Van Wesenbeeck te gast bij Café Corsari

 • KIJK MEE… – Op 5 maart 2013 was budgetcoach Sara Van Wesenbeeck te gast in het VRT TV-programma ‘Café Corsari’. Sara gaf slimme budgettips aan de kijkers en aan TV- en radio-corifé Jo Leemans, aan TV-kok Piet Huysentruyt en zanger Brahim.

 

 

 • LEES MEER…Je 3 slimste budgetgewoontes die je heel wat kunnen opbrengen.

 

 • LEES MEER… – Meer dan 35 slimme tips om je budget met minstens 100 euro per week te vergroten.

 

 • LEES MEER…Verspilling is zonde (en kost geld). 3 slimme tips om minder voedsel te verspillen.

 

 • LEES MEER… – Meer dan 20 nuttige en interessante budget-websites en links.

 

 • LEES MEER… – Waaraan en hoe geef je je geld uit? Sta er even bij stil op de internationale ‘Koop Niets Dag’ (Buy Nothing Day, in 2013 op zaterdag 30 november).

 

Geef je kinderen een mooie financiele toekomst - tips Sara Van Wesenbeeck

 • LEES MEER… – Ook op haar blog ‘Sara’s L!fesavers’ geeft budgetcoach Sara Van Wesenbeeck geregeld tips om winst te maken in je leven. Lees zeker ook haar blogpost: ‘8 tips om je kinderen een mooie financiële toekomst te geven’.

 

 

 

 

SARA’S TIPS & TRICKS IN KRANTEN EN MAGAZINES WAARMEE JIJ GELD KUNT VERDIENEN

 

https://barkingdogs.bewp-content/uploads/2014/10/Personal-finance-tips-van-Sara-Van-Wesenbeeck-bij-Knack-Foto-8-10-20141.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

SARA’S INSPIRERENDE & WINSTGEVENDE WORKSHOPS BIJWONEN?

 

Wil je coach Sara Van Wesenbeeck aan het werk zien? Heel wat nuttige tips & tricks (om meteen mee aan de slag te gaan) uit eerste hand van haar vernemen? Woon dan een van Sara’s inspirerende workshops bij (die meestal gratis zijn).

 

Binnenkort onder meer nog in Brugge, Halle, Keerbergen, Vilvoorde, Ternat, Kortenaken, Boutersem, Oudenaarde, Asse, Zemst, Hasselt, Gent…

 

 

CONTACT

 

Wil je werken aan een gezond budget? Of winst maken op alle vlakken in je leven en werk? Neem dan contact op met life & business coach, professional organizer, spreker en auteur Sara Van Wesenbeeck.

 

Sara coacht je met kennis van zaken en met plezier bij het vereenvoudigen van je leven, bij het managen van jezelf, je tijd, je work life balans, je spullen en administratie, je budget, je werk… Thuis en op je werkplek.

 

Contacteer Sara Van Wesenbeeck en Plus Organizing®:

 • +32 (0)470 52 70 52