1 en 2 december 2011 – Generadora 2011, Sevilla Spanje

Keynote speaker op ‘III International Women’s Business Conference, Generadora 2011′

Op 1 en 2 december was EU Ambassadeur voor het Vrouwelijk Ondernemerschap en professional organizer en coach Sara Van Wesenbeeck keynote spreker op het ‘III International Women’s Business Conference, Generadora 2011′ in Sevilla in Spanje. Ze gaf er onder meer een situatieschets van de vrouwelijke ondernemers in leidinggevende functies in België. Ze beschreef er de routes die vrouwelijke ondernemers in België volgen: hoe worden vrouwen in België ondernemer, in welk soort van bedrijven en sectoren, laten ze kansen liggen? En gaf een overzicht van de programma’s, tools, plaatselijke initiatieven, ‘good practices’ om vrouwelijke ondernemers in België te ondersteunen.

Lees meer…