Thuiscoaching stap 4: Afronding en nazorg

Life & business coach en professional organizer Sara Van Wesenbeeck besteedt veel aandacht aan de nazorg. Dat geeft jou de kans om je nieuwe vaardigheden met succes te integreren en toe te passen in je leven en werk.

 

Na het begeleidingstraject volgt:

  • een telefonisch gesprek: na enkele weken worden je ervaringen en vorderingen aan de telefoon besproken, aangevuld met suggesties voor de toekomst.

 

Indien nodig wordt er bijgestuurd of kunnen er nog één of meerdere aanvullende sessies volgen.

 

Dit vertelden coachees van Sara Van Wesenbeeck na het afronden van een thuiscoachingstraject:

  • “Het was een verrijking om je aanpak te leren kennen. Ik heb nu elke dag weer een positief gevoel. Dat je haalbare doelen en een positieve visie voorop stelde, was voor mij interessant.”
  • “Na de coaching- en opruimsessies met jou voel mij echt veel opgeruimder in mijn hoofd, en dat is voor mij de grootste bonus!”
  • “Ik ben heel erg blij met de coachingsessies die ik van jou gehad heb. Voor het eerst in 10 jaar heb ik het idee dat het onder controle is, en voor het eerst in mijn hele leven ongeveer, zonder veel getwijfel, dingen weggegooid. Zalig. En het is ook in mezelf veranderd: geen nodeloos gehamster meer. Ik ben dus een zeer tevreden klant!”
  • Lees nog meer reacties van Sara’s coachees (in de thuisomgeving en op het werk)…